lv
Ro0mNYPtrDzwm16iDDQy7lgMTK6efcpGPQnm3fHs
1568967

Hokejs ir tikai vīriešiem? Miljone cer uz lielāku sabiedrības cieņu

Hokejs ir tikai vīriešiem? Miljone cer uz lielāku sabiedrības cieņu
Pavasara gaidītākais sporta notikums Latvijā ir pasaules čempionāts hokejā – katru gadu līdzjutēji prognozē būt vai nebūt izlasei ceturtdaļfinālā. Tomēr nedaudz pabērna lomā pie mums atrodas sieviešu hokejs, kas citviet pasaulē sper stabilus soļus uz priekšu, un arvien vairāk ir to spēlētāju, kas ar šo it kā vīrišķīgo spēli pelna iztiku. "Latvijas sabiedrības attieksmei vajadzētu mainīties. Tam, pirmkārt, jānāk no Latvijas hokeja ģimenes," tieša ir valstsvienības līdere Līga Miljone.
Snaipera šāviens. Mārtiņš Eihe par Leļļu teātri, Benesu Aijo un cīņu ar propagandu
Režisora Mārtiņa Eihes vadītais Latvijas Leļļu teātris šopavasar ziņu virsrakstos nonāca ar lēmumu vispirms no repertuāra izņemt iestudējumu "Krokodils Gena un Pekausis", bet vēlāk – atteikties no izrādēm krievu valodā vispār. "Tas ir teātra vadības il...
Lielvārdes florbolisti pagarinājumā izcīna ceturto Latvijas čempiontitulu

"Lielvārde"/"FatPipe" florbolisti sestdien triumfēja "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra finālā, izcīnot ceturto Latvijas čempiontitulu.

Lielvārdes komanda finālā, kas norisinājās "Arēnā Rīga", ar rezultātu 5:4 (1:2, 1:0, 2:2, 1:0) pārspēja "Valmieras...

Pētījumos vērtēs Latvijas skolēnu datorpratību un dabaszinātņu zināšanas

Vairāk nekā 6000 Latvijas skolēnu no nākamās nedēļas līdz 30.maijam piedalīsies starptautiskos pētījumos par datorpratību, kā arī par matemātikas un dabaszinātņu kompetencēm, informēja Izglītības ministrijā.

Pētījumi parādīs Latvijas skolēnu prasmes sta...



Komentāri