lv
HwSCvRXFblldEgK7XJhO09BTLwQYddNDgDr040ON
3587475

TESTS: ES vēsture – no Ogļu un tērauda kopienas līdz savienībai

TESTS: ES vēsture – no Ogļu un tērauda kopienas līdz savienībai
"Eiropas Ogļu un tērauda kopiena" – tā sauc organizāciju, kuru var uzskatīt par Eiropas Savienības priekšteci. Lai izvairītos no kara atkārtošanās, sešas Eiropas valstis apvienoja kontroli pār tolaik galvenajām stratēģiskajām nozarēm – ogļu un tērauda industriju. Testā pārbaudi savu erudīciju āķīgos jautājumos par Eiropas Savienību, bet Latvijas Radio 2 spēlē "Deputāti pret deputātiem" noskaidro, vai Eiropas parlamenta deputāta amata kandidāti ir zinošāki par tevi!
NATO kiberdrošības mācības apliecināja Latvijas ekspertu augsto kvalifikāciju

"Liels kiberuzbrukums var ātri pāraugt liela mēroga drošības krīzē".


Pasaulē lielākajās un sarežģītākajās starptautiskajās reālajā laikā notiekošajās kiberaizsardzības mācībās “Locked Shields 2024” uzvarējusi Latvija kopā ar NATO vienību komandu. Pērn L...

CVK: Pašreizējā ģeopolitiskā situācija liek cilvēkiem padomāt par nākotni

Pašreizējā ģeopolitiskā situācija liek cilvēkiem padomāt par nākotni un doties uz vēlēšanām aizstāvēt savas intereses, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" pieļāva Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētāja Kristīne Saulīte.

V...

Prezidents Eiropas dienā vēl stiprināt tās vienotību un aizsardzību

Tikai vienota un spēcīga Eiropas Savienība (ES) spēs nodrošināt mieru un labklājību Eiropā, atzīmējot Eiropas dienu, pauž Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Pēc viņa vārdiem, Krievijas agresija pret Ukrainu un ukraiņu cīņa par savu brīvību apliecina ne...



Komentāri